omnitest%20plus-500x554

Тест ленти за глюкомер Omnitest Plus

33.50лв.

Описание на продукта:

Тест-лентите Omnitest®plus трябва да се използват само с глюкомер Omnitest®plus за количествено измерване на глюкоза в прясна капилярна цяла кръв.
Съхранение и работа:
- Преди първата употреба. Проверете дали контейнерът не е повреден и е затворен.
- Съхранявайте контейнерите с тест-ленти Omnitest® plus на прохладно сухо място при температура между 2–30°C. Пазете от пряка слънчева светлина. Не съхранявайте в хладилник и не замразявайте. Не използвайте тест-ленти, които са съхранявани при неподходящи условия.
- Съхранявайте тест-лентите само в оригиналния контейнер. Не поставяйте тест-лентите в нови контейнери или в други контейнери.
- Затворете плътно капачката на контейнера веднага след като извадите тест-лента Omnitest®plus. Това запазва тест-лентите напълно функционални непосредствено до изтичане срока им на годност.
- Използвайте тест-лентата непосредствено след като я извадите от контейнера.
- Не използвайте тест-ленти след изтичане срока на годност, отпечатан на опаковката или контейнера, тъй като това може да доведе до неточни резултати.
Пазете тест-лентата от попадане на замърсяване, храна или вода върху нея. Не пипайте тест-лентите с мокри ръце. Всички части от тест-лентата могат да се докосват със сухи и чисти пръсти.
- Не прегъвайте, не режете и не променяйте тест-лентата Omnitest®plus.
- Тест-лентите Omnitest®plus са само за еднократна употреба.
- Не извършвайте изследвания на кръвна захар при температура под +10°C или над +40°C и при относителна влажност над 90%.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Тест ленти за глюкомер Omnitest Plus”