ИНФЛУЦИД / INFLUCID X60 ТАБЛЕТКИ – DHU

9.60лв.

Описание на продукта:

Преди употреба прочети листовката !

 
 Приложение:
ИНФЛУЦИД x60 таблетки на Немския хомеопатичен съюз DHU е комбиниран хомеопатичен лекарствен продукт, който е подходящ за лечение на грипни и простудни заболявания с бързо начало и прогресиращо развитие. Богатият състав и широкоспектърното действие правят ИНФЛУЦИД едно бързо и ефикасно средство при настинка и грип. Продуктът е с изключително добра поносимост и без странични ефекти. Инфлуцид не само активно се бори и елиминира вирусите, но премахва симптомите на остри вирусни инфекции и високата температура. Също така спомага за подсилване на имунната система и предпазване на организма от атака на вируси. Може да се приема от деца над 1 година, бременни и кърмещи майки. Благодарение на мощното си действие той може да се използва и като средство за лечение и профилактика. Инфлуцид e подходящ за употреба от цялото семейство, без странични ефекти и разполага с редица клинични изследвания за високата си ефективност. Той значително намалява периода на боледуване и скъсява времето за възстановяване на организма.
 
 
Нежелани реакции:
В много редки случаи е възможна проява на свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта
 
 
Дозировка:
Възрастни:
При остри оплаквания се приема по една таблетка на едночасови интервали, докато настъпи подобрение до максимум 12 таблетки на ден. За последващо лечение се приемат от 1 до 3 таблетки дневно
Деца под 12 годишна възраст:
При остри оплаквания се приема по една таблетка на всеки два часа, докато настъпи подобрение, до 8 таблетки дневно. За последващо лечение или за лечение на хронични състояния, да приемат от една до три таблетки  дневно.
 
За профилактика на простудни и грипни заболявания е препоръчително да се вземат по 1-2 таблетки три пъти дневно. 
 
Деца под 12 годишна възраст могат да приемат профилактично 1 таблетка 3 пъти дневно.
 
**таблетките се приемат половин час преди или след хранене и се оставят да се разтопят бавно в устата. За малки деца е препоръчително таблетките да се разтварят  в малко вода.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “ИНФЛУЦИД / INFLUCID X60 ТАБЛЕТКИ – DHU”